Två dagar före julafton

Ikväll har jag och hustrun ägnat oss åt att slå in julklappar. På julafton kommer mina föräldrar hem till oss, våra fyra barn (varav två bor hemma), och min frus bror och hans son. Kommer för övrigt att ta det ganska lugnt i julhelgen, 2008 har varit ett ganska intensivt år.

Köpte idag en julklapp åt mig själv, en vacker bok om regnskogen med massor av färgbilder. Jag är nämligen ganska intresserad av geografi.

Jag är en debattglad person och flera av inläggen om Livets Ord tror jag att jag vill kommentera lite närmare. Men måste läsa igenom inläggen lite närmare. Återkommer så snabbt jag hinner om detta, sent ikväll alternativt under morgondagen.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Katta

  God Jul alla debattglada/galna gubbar!
  Jag tror att Herren kan använda vem Han vill. Jesu lärjungar var enkla, outbildade män, men när den Helige Ande kom över dem så talade de (mest Petrus Apg 2) så att tretusen blev frälsta! Så även om det retar någon så tänker jag ha en åsikt och dessutom uttrycka den ibland! Jag är dessutom övertygad om att Gud använder mitt, nu äntligen färdiga, julbildspel, och andra små idéer Han ger mig, till sitt förhärligande!
  Även om det är intressant att läsa era inlägg så tycker jag att bloggägaren har rättighet att bestämma vilka som får vara kvar och vilka som han anser bör tas bort. Det kan faktiskt bli nästan obehagligt, hur sant och viktigt det än må vara, att läsa vad ni skriver till varandra. En eloge till dem som föreslog fortsatt vendetta mellan sig och annan kommentator via sin e-post!
  Kanske spränger jag radgränsen nu, men chansar och klistrar in ett litet rim, vore kul att skicka med bildspelet, men min käre son, som är internet freaket, är inte hemma, så det reder jag inte ut själv! Men jag önskar er alla en riktigt GOD JUL!

  För några år sen visade min vän
  Att endast Jesus är hela sanningen

  Ingen av oss kan helt förstå
  Vilka vägar den andre skall gå

  Att vinna en diskussion och förlora ett hjärta
  Medför endast förvirring och smärta

  Vad jag vill säga med denna opoetiska ”dikt”
  Är att det blir svårt om du inte kan acceptera en annans åsikt.

  Säg din mening och acceptera ett svar
  Alla inte samma uppfattning har

  Håll en kärleksfull ton
  I tillrättavisning och korrektion

  Som min vän, Jesus, sade till mig
  Låt det, att jag förstår, vara det viktiga för dig!

  /Katta

 • http://metrobloggen.se/roberts Roberth

  God jul stefan. Läste vad du skulle få av dagen 😛 ”Stefan Swärdh, ordförande i Evangeliska frikyrkan, får möjlighet att bygga nya allianser genom en träningsvecka med Zlatan med temat mål och mening i livet.”

  en vecka med zlatan, de var inte illa, lär honom lite ödmjukhet 😛