Media den här veckan

Har idag knackat ner en  krönika till tidningen Världen Idag som de har bett mig att skriva. Den kommer att handla om vikten att hålla fast vid evangeliet, det autentiska evangeliet. Och inte låta tidsandan styra över kyrkan. Då trampar vi snett. Jag tror den publiceras på onsdag. Kommenterar på krönikan går att skriva här på bloggen.

Den här veckan sänds också inspelningarna för Kanal 10 som gjordes på bokmässan. Ikväll 19.05 är det en diskussion mellan mig, Sten-Gunnar Hedin och Torsten Åhman om frikyrkans framtid. På torsdag 20.40 diskuterar jag och riksdagsledamoten Eva Johnsson om familj och äktenskap.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399