Söndagshälsning

Just kommit hem från Söderhöjdskyrkan där jag blivit styrkt av bönen, lovsången, Guds ord och gemenskapen. Idag var jag bara med utan ansvar för någonting. Det har hänt spännande saker under helgen som just nu är hemliga men som kommer att märkas under måndagen, då man kliver in i en ny debatt på riksnivå. Men som sagt var, läsarna av denna blogg får veta saker före alla andra. Konstant debatterande tycks livet vara för en stackars samfundsordförande, men samtidigt är det kul att man i alla möjliga sammanhang vill höra hur vi kristna ser på olika saker. Jag planerar att skämta lite om Evangeliska Frikyrkan någon gång kommande vecka, men jag måste bara få till det med bilder och annat. Ofta framställs vi kristna som sura tråkmånsar som bara är arga och upprörda över allt möjligt. Jag tror att det är bra med lite kritisk självdistans och att vi kan driva med oss själva. Kolla in här under veckan, jag tror att det kommer att bli grymt roligt, och sedan är det alltid kul att testa gränser, hur långt kan man gå utan att bli avsatt. Återkommer också med en analys av den mediaenkät som jag genomförde här på bloggen för ett par veckor sedan.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Robert

  Självdistans är något otroligt skoj, enligt mig den absolut roligaste humorn…

  Underbart, de är viktigt o ta tid till och endast bara vara med i gudstjänsten. Alla behöver bli servade någon gång 😛

 • Tomas

  Amos Oz skrev mycket träffande om humor och självironi. När han studerat alla diktatorer kom han att märka att de hade en sak gemensamt – de saknade fullständigt förmågan till humor och självironi.
  Bra med kristna ledare som vågar skatta åt sig själv! Keep coming.

 • Andreas

  Härligt med söndagar inför Herrens Ansikte och tillsammans med vänner och sökande människor. Den Kristna Församlingen är härlig och Sveriges hopp när den fungerar!!!

 • Rodica Dobondi

  uppskattar dina skämt så det blir …spännande

 • Lasse

  Tryck ut det någon gång!!