Fredagkväll i Stockholm och Halloween

Fredag kväll i Stockholm och Halloween. Vi möttes kvällens team i Ungdomskyrkan Konnekt 19.00. Var sedan på möte med socialförvaltningen och poliser, där bland annat chefen för Stockholms innerstadspolis var med 20.30. En stökig kväll med mycket fylla och droger. Det är också spännande att träffa tonåringar på stan som är trötta på festkulturen och söker alternativ. Sedan var vi vid Slussen hela kvällen och en bit in på natten. Jag var dock tvungen att gå hem 23.45 för jag höll på att frysa ihjäl. Men återigen många bra samtal och massor av frågor om Gud och Jesus. Tre tjejer i 16-årsåldern ville komma med i en alfagrupp. Fyra poliser grep en vilt sprattlande 15-åring mitt framför ögonen på mig. Mötte ett kokainpåverkat huligangäng, 30 grabbar. Vill man överleva, bör man hålla sig en bit ifrån dem. Jag överlevde dock.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399