Är Emanuel Karlsten hemlig agent åt SÄPO?

Jag har tidigare diskuterat på denna blogg hur man teologiskt ska klassificera min bloggarkollega på tidningen Dagen, Emanuel Karlsten. När han började skriva om sina snorkorvar och analysera sitt slem på Dagens hemsida, funderade jag över teologiska approachen i förhållande till tidningen Dagens uppdrag och målskrivningar.

Senaste veckan har Karlsten avslöjat på sin blogg ett hemligt samtal mellan mig och Christer Sturmark. Det går kalla kårar efter min ryggrad. Antingen är Karlsten hyperkarismatisk profet eller också är han hemlig agent åt SÄPO som dessutom extraknäcker en massa åt FRA. Det kan bara vara något av dessa alternativ. Och vilket av alternativen det än är, jag överlåter till läsaren att avgöra det, så kommer jag i varje fall, för att rädda mitt skinn, att hålla välbehövlig distans till denne man. Men det hjälper nog inte ändå.

Ett råd till chefredaktör Sandlund, låt Karlsten sköta granskande journalistiken på Dagen. Förmågan att exakt avslöja hemliga samtal, det är väl vad alla journalister och tidningar drömmer om att göra.

Är denne man hyperkarismatisk profet eller SÄPO- och FRA-agent? Det vore ett uppdrag för en granskande blogg att snoka i detta?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • TOR

  Ho ho ho, du är rolig Stefan, och Emanuel. Det gillar jag.

 • http://monicaolssonkolkman.blogspot.com/ Monica

  Emanuel börjar visst ha litet dåligt inflytande på dig, Stefan. Jag tror att du har skrivit om din onda hals i minst tre inlägg nyligen. Börjar bli orolig.
  :)

 • http://www.missionofhope.nu Morgan Carlsson

  Stefan….vi har ju aldrig träffats men måste säga att din blogg är mycket läsvärd och rolig….man både skrattar och blir förvånad över hur skarp du är ibland….en bra förebild… Mer sånt och då menar jag med en ingrediens av sunt förnuft och balans också….

  Morgan Carlsson, preacher
  http://www.missionofhope.nu

 • http://bloggrank.se Bloggrank.se

  Tänkte bara tipsa om att bloggrank.se har äntligen öppnat!

 • JB

  Vi på FRA vet:Det är bara kasta om bokstäverna så kommer sanningen fram.

  Emanuel Karlsten = Rena Mulla Sekten

  Så han är utsänd från Iran! Se upp för honom….