Lördagskväll

Nu är det lördagskväll. Hustrun Eva umgås med en kompis och de sitter just nu och ber till Gud i rummet bredvid. Jag sitter och förbereder mina två predikningar för i morgon, söndag. Söderhöjdskyrkan 11.00 och pionjärförsamlingen i Helenelunds baptistkyrka 16.00. Är fortfarande förkyld, men jag ska väl överleva morgondagen. Ber till Gud hellre för tyngre sjukdomar, men det kanske är fel, man kanske ska börja be mer aktivt för sina förkylningar.

Har fått in en del svar på min ytterst ovetenskapliga undersökning av kristna mediebranschen. Tack för att du svarat. Men jag skulle behöva ett antal svar till för att det ska ge en bredare bild, och att man ska kunna göra en sammanställning. Kan inte ni läsare av denna blogg tipsa kompisar och vänner att gå in och läsa och svara på frågorna, vore jättetacksam för en draghjälp i denna fråga. Jag kom på efteråt att jag helt glömde bort att fråga om kristen TV, men det får vi ta en annan gång.

Jag begriper fortfarande inte hur jag kan klistra in Youtubefilmsnuttar på min blogg. Testade Kumlapastorns förslag men det funkade inte, går det att ge lite mer preciserade instruktioner till en tekniknovis.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399