Nu dricker jag kaffe

Nu dricker jag kaffe. Sturmark och jag förhandlar om texten till en artikel. Skickade iväg några ändringsförslag till Christer och väntar på feedback. Ingen Tantolund ikväll, sitter och förbereder föredrag för EFK:s mission consultation i helgen, då vi har bjudit in internationella missionsorganisationer som vill skicka missionärer till Sverige. Jag ska hålla föredrag för dem om kyrkan i Sverige och politiken i Sverige. Tänkte skriva en riktigt tung bag på min blogg ikväll, nu tänkte jag säga vad jag egentligen tycker om äktenskapslagstiftningen, men inte nu, det blir kanske ikväll eller i morgon. Återkommer. Ha det så trevligt så länge.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399