Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • http://www.singingdogblogg.se Håkan Nilsson

  Rekomenderar dig att läsa Andys intervju med Ulf Christiansson på aletheia. Guds frid!

 • Dan Ced

  Nu har jag läst intervjun och inget nytt under solen hittade jag. När Ulf säger att han har Rick Joyner som en gudsman han haft stor respekt för, finns det liksom inget mer o tillägga. Denne sk. gudsman är ju inget annat än en falsk profet som sprider lögner omkring sig. Jag kan inte förstå varför Ulf inte ser lite längre än näsan räcker. Att bara blunda för det som verkar konstigt är väl ändå inget vi som kristna ska göra. Det står ju i bibeln att vi ska pröva allt men Ulf har väl tagit Rick’s teologi om att man inte kan bedöma vad som är falskt och rätt idag. Nä nu tar vi o lägger ner Lakeland-debatten o ser till vad Sverige behöver idag. Den sk. profetrörelsens infytande behövs inte här i alla fall.

 • Inge

  Dutch Chet som Bengt refererar till berör flera viktiga principer i vårt förhållande till andra tros syskon, bara detta att tala i vi form gör oss mera ödmjuka när vi tar upp svåra frågor som vi kanske inte alltid har svar på

  Har nu läst Andréas Glandbergers intervju med Ulf Kristiansson.
  Bör läsas av alla som deltagit i samtalet om händelserna i Lakeland!

  http://aletheia.se/2008/09/04/intervju-med-ulf-christiansson-om-vackelsen-i-lakeland/#comments

  I ett inlägg så nämner Ulf om den väckelse vi har framför oss, en fråga som många funderar på, och som vi försöker förstå.

  ””Den kommer att gå rakt igenom alla strukturer och samfundstänkande, också inklusive dom som idag befinner sej utanför, även dom som inte ens känner Honom…Han samlar sin brud, sin församling, sin arme, sin familj ut ur alla sammanhang och chatteringar…Han erbjuder oss ödmjukhetens luggslitna mantel som innehåller all Hans auktoritet och härlighet””

  Precis detta fick jag själv helt klart för mig när jag själv deltog i ett möte där!

  Citerar även Anders slutord i intervjun med Ulf.

  ””Om alla vore så hungriga och längtande som han hade Sveriges kristenhet sett annorlunda ut. Jag har lärt mig något viktigt det sista året, och det är att man kan vara ett i Anden utan att hålla med varandra i allt.””

 • http://fkm.zoomin.se Pastorsfamiljen NILS ALVAR ”Vajda” EKSTÉN

  VI VILL VERKLIGEN TACKA HERREN och BRODERN och VÄNNEN STEFAN SWÄRD FÖR HANS KLARSYNTHET, RADIKALITET och FRIMODIGHET ATT SKRIVA DET SOM ÄR OBEKVÄMT och ILLAHÖRT HOS DEM SOM FALLIT FÖR DEM SOM UPPTRÄDER SOM bl.a. TOD BENTLEY och sk. LEKELAND VÄCKELSEN MED ALLA SINA AVARTER och ANDRA KONSTIGHETER.
  VI HAR OCKSÅ EN ANNAN SOM GÅTT UNDER NAMNET och ETIKETTEN ”FIRE”
  HJÄRTINNERLIGT TACK ÄLSKADE BRODER STEFAN.
  OCH VI UPPMANAR DIG ATT STÅ PÅ DIG OAVSETT VAD DU MÖTER PÅ VÄGEN IFRÅN DEM SOM OGILLAR VAD DU TYCKER, TÄNKER och KÄNNER.
  HERREN SKALL RIKLIGEN VÄLSIGNA DIG FÖR DIN FRIMODIGHET och RADIKALITET.
  VI HAR SAMMA SYNSÄTT SOM DIG OM TOD BENTLEY, och DET SOM HAN PRAKTISERADE och FÖRKUNNADE SOM VAR OSUNT, men OCKSÅ HANS LIV och LEVERNE SOM KOMMIT FRAM.

 • http://jdfk-kefas.blogspot.com Michael G. Helders

  Här har du lite (skrämmande!) inside info Stefan:
  http://www.youtube.com/watch?v=6fjRv1AcgiQ