Nu kliver jag in i FRA-debatten

Debatten om FRA, Försvarets Radioanstalt, har varit intensiv senaste tiden. Det handlar om den personliga integriteten och kampen mot övervakningssamhället. I morgon kommer jag att kliva in i FRA-debatten och skriver en artikel i en av våra rikstäckande tidningar om hur en känd kristen ledare blev hemligt avlyssnad under nittiotalet. Lyfter fram aspekten religionsfrihet, som inte har varit på agendan än så länge i debatten. Tyvärr kan jag inte avslöja än vilket media det handlar om, men det kommer att märkas i morgon.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • Bo Pilroth

    Bäste Stefan !

    Läs artikeln på sidan Synpunkt – ”FRA hotar inte yttrandefriheten” i dagens upplaga av Svd. Det är värdefullt med lite sans och balans i denna fråga. Att pastor Ekman i Livets Ord varit föremål för avlyssning har nog sin förklaring men det är ingenting som skall offentliggöras. Bakom religionens mantel har mycket dolts som inte alltid tål dagens ljus och när det gäller Ulf Ekman är hela hans verksamhet totalt blockerad från all offentlig insyn genom diverse finurliga konstruktioner. Särskilt i religiösa sammanhang gäller ju oftast devisen ”Du skall leva som jag lär och inte leva som jag lever”.

    Med vänliga hälsningar