Rapport från Covid 19-sängen

Har alltså varit golvad i Covid 19 i nästan en vecka. Det blev en ganska kraftig variant för mig denna gång. I går skulle jag gå ett kvarter till apoteket men kunde inte andas i backen upp till apoteket Storken på Styrmansgatan, så jag sjönk ihop på trottoaren. Ambulansen kom, alla undersökningar kunde göras i ambulansen, och det visade sig att jag hade tillräcklig syretillförsel i blodet, så ambulansen kunde köra hem mig, istället för att åka till St Göran. Det är ju bara om man inte får tillräcklig syretillförsel i blodet som man behöver sjukhusvård vid Covid19, och då behöver man syrgashjälp för att klara andningen. Det verkar som om jag klarar mig utan att läggas in på sjukhus denna gång. Min fru har också kroknat i samma sjukdom.

Har fått ställa in alla möten och samlingar under veckan som har varit och kommande vecka. Men kunde vara med lite via nätet, på Heart of Evangelism-möten både under torsdagen och fredagen. Mycket inspirerande vad som händer och gängkriminella som vänder om och tar emot Jesus, Sebastian Stakset fick bland annat predika för 30 intagna på Österåker-anstalten i veckan. Arbetet med centret i Stockholm expanderar och vi tog viktiga beslut i styrelsen om expansion.

Kommande vecka hade jag planerat att vara med på Evangeliska Frikyrkans medarbetardagar i Halmstad men hälsotillståndet gör detta mycket osäkert. Jag får ta en dag i sänder just nu.

Hade tillfälle idag, då jag låg hemma, att lyssna på TV-gudstjänsten från Jonsereds kyrka. En utmärkt predikan av prästen Andreas Thalenius om vår närhet till Gud genom att vi är Guds barn. Det finns många bra präster i Svenska kyrkan.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399