Covid 19 för tredje gången

Jag har varit rejält krasslig senaste fyra dagarna, med hög feber bland annat. Har varit hos min doktor idag, och det verkar som om jag har fått covid 19, för tredje gången i mitt fall. Snabbtestet visar att jag fått covid 19, labb-testet som är mer exakt, får jag svar på, på måndag. Första gången var i oktober/november 2020, låg inne på St Göran i åtta dagar med andningshjälp dygnet runt. Blev mirakulöst snabbt återhämtad. Det var före alla vaccinationer Andra gången var vid årsskiftet 21/22, men då blev det mycket lindrigt.

Jag ber till Jesus om hans nåd och beskydd och läkedom. Bibeln talar om Herren som vår läkare, och att söka förbön. Den talar också om att vi människor har ett ansvar för vår hälsa, allt beror inte bara på Gud. Därför kan man som bibeltroende kristen bejaka läkarvetenskap, medicinering inklusive vaccinationer och samtidigt tro på förböner och Gudsingripanden. Man bör komma ihåg att det var en läkare, Lukas, som skrev både Lukasevangeliet och Apostlagärningarna.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • Nådehjon

    Har du testat dig efter den ”elfte sprutan” välj då en annan ”sprutbutik” många har säkert placebo som vaccinbolagen använder för att se utfallet över landet, men om du fått levande smittämnen med din spruta då ger det säkert svar på covid 229 E som är en vanlig förkylning enligt Wikipedia
    Denna kunskap har jag fått från en som jobbar på IVA.

    Sök