Midsommarhälsning från Stockholm

Vanligtvis brukar dessa veckor präglas av intensivt engemang från min sida. Framförallt av Almedalsveckan där jag medverkat aktivt under en tjugoårsperiod. New Wine-konferensen i Vänersborg har även präglat tiden kring midsommar och delvis Torpkonferensen där jag medverkat vissa år.

Det har varit så många kristna inslag under Almedalsveckorna, och eftersom jag i stor utsträckning har levt i gränstrakten mellan kyrka-samhälle-politik, har det legat mig varmare om hjärtat än de traditionella kristna konferenserna som vänder sig till de redan frälsta.

Jag har detta år hoppat över både Almedalsveckan och New Wine-konferensen, hinner inte med något Torpbesök. Jag och hustrun är nämligen helt upptagna av att ta hand om barnbarn i Stockholm. Det är livets efterrätt som en del brukar säga. Mina dagar består av härliga lekar, blöjbyten, aftonböner, bad med mera. Mitt konferensengagemang denna period har begränsats till Missionsförbundet i svensktalande Finlands konferens.

Söndag 9 juli ansvarar jag för predikan i Folkungakyrkan i Stockholm, vanlig söndagsgudstjänst klockan 11.00. Det är mitt enda predikoengagemang närmaste tiden.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399