Idag går evangelisationsbilaga ut till alla DN-läsare

Idag sprids den bilaga som vi länge har jobbat med inom Sebastian Staksets organisation, Heart of Evangelism. Den sprids som bilaga i Dagens Nyheter till alla läsare i Stockholmsregionen. Tidningen är helt präglad av vittnesbörden om människor som har gått från förvandlingen mörker till ljus genom mötet med Jesus. Sebastian Stakset och några av hans närmsta vänner vittnar om detta. Själv bidrar jag med en ledare i tidningen, som förklara varför kristen tro är unik och förklarar vad som är meningen med livet och vår existens. Bilagan sprids idag även som en bilaga i Världen Idag. Läs Jonas Adolfssons kommentar här.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399