Nyhet – jag ställer in mitt predikobesök i Sörbykyrkan i Örebro på söndag

Tyvärr måste jag ställa in mitt predikobesök i Sörbykyrkan i Örebro på söndag. Detta var synd, jag hoppas på att komma tillbaka vid annat tillfälle.

Jag diskuterade med prästerna i kyrkan att predika via Skype, men eftersom både jag och Sörbykyrkan är ovana vid detta, skippade vi den möjligheten.

Anledningen är att jag har varit förkyld i åtta dagar och är inte helt frisk än, Folkhälsomyndigheten uppmanar förkylda personer i detta Corona-läge, att inte vistas i större folksamlingar. Min fru och mina vuxna barn är också oroliga för att jag i nuvarande Coronaläge ska vistas i större folksamlingar, då jag hör till de så kallade riskgrupperna, de som kan bli rejält drabbade av en eventuell smitta. Ett visst mått av försiktighet är gudfruktigt.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399