Vad är det som händer?

Jag är född 22 oktober 1954. Personer med högre nivåer av matematisk begåvning kan eventuellt räkna ut vad jag fyller i höst.

Har dock inte en tanke på att pensionera mig, har massa energi kvar och räknar med att jobba i varje fall i sju år till om Gud ger nåden med god hälsa. Mina avlönade uppdrag i kristna sektorn är ytterst begränsade, men mina konsultkunder fortsätter att överösa mig med uppdrag, så inom näringslivet möter jag inte någon brist på efterfrågan.

Men blev idag påmind om min ålder då jag fick åka båt med Waxholmsbolaget till pensionärspris och samma dag fick jag ett första massbrev från PRO. Vad är det som händer?


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399