Hälsning fredag kväll

Nu är det fredag kväll. Det har varit lite tyst från mig en drygt vecka men det beror på att vi har haft en familjesemester i Italien med alla barn, barnbarn, respektive och flera till släktingar. Vi hyrde ett hus en bit norr om Rom och hade härliga tio dagar tillsammans. Jag missade tyvärr nordiska konferensen i Örnsköldsvik  där jag skulle ha medverkat, King of Kings.

Har ägnat delar av fredagskvällen åt en bönevandring på Östermalm i Stockholm, mitt missionsfält. På söndag har vi ekumenisk gudstjänst på Östermalm då jag ska hålla i predikan. Det är nästan bara Svenska kyrkan som är kvar i denna stadsdel men Frälsningsarméns tempel finns naturligtvis kvar. Vi kommer att hålla till i Humlegården. Det är ju pingstdag så jag kommer att följa kyrkoårets text med Apg. 2:1-11 och tala om Anden. Ett underbart tema. Frälsningsarméns hornmusikkår kommer att spela.

Kommer att tala om hur Anden gör kristna livet verkligt och omsatt i praktiken, det är Anden som ger oss kraft och ständigt förnyar oss.  Ständigt ger oss ny kärlek, tålamod och fokusering.

Sedan har vi sista träffen inför sommaren med vår Alphakurs på Östermalm, söndag 16.00. 1 september kommer vi att köra igång Alpha igen på Östermalm, och då kommer vi också att starta en betakurs för dem som gått första Alphakursen.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399