På väg hem från Bergsjö

Måndag kväll talade jag i denna kyrka, Bergsjö kyrka i norra Hälsingland. Den unge kyrkoherden Fredrik Unger var min värd och jag fick sova över i prästgården som ligger bredvid kyrkan. Vad jag minns var det första gången i mitt liv som jag sov över i en prästgård. Vad jag minns var det också första gången någonsin jag var i Bergsjö. Jag har dock vid en hel del tillfällen under årens lopp predikat hos Svenska kyrkan, så det är inte nytt för mig. Hann med långa samtal med kyrkoherden som gav mig nya insikter om livet i Svenska kyrkan, dess stora utmaningar och enorma möjligheter. Bergsjö församling och kyrkoherde Unger kommer att finnas med i mina förböner i fortsättningen.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399