• Inge

  Stefan du skriver ”Min Nya blogg” Planerar du då att stänga din gamla? Har du möjligen tröttnat på din gamla fanklubb som ändå oftast bara kritiserar dej? 😇

  En blogg utan kommentarsfält missar själva idén med bloggandet och blir endast en anslagstavla utan allmänt intresse.

  Möjligheten att kunna kommentera inlägg på en blogg är viktigt, samtidigt som jag inser att det kräver en hel del tid och kraft att bemöta alla kommentarer.

  Jag hoppas dock att din gamla blogg även fortsättningsvis blir kvar som tidigare, öppen för kommentarer?

 • stefanswrd

  Jag räknar med att behålla gamla bloggen, men mitt intresse för internkristet tjafsande är måttligt, jag har mer intresse av att nå ut med evangeliet utanför kyrkan. Men känner ändå behov av att uttrycka ståndpunkter på den internkristna arenan, men tycker nog att man ständigt hamnar i ett massa tjafsande.