På söndag blir predikan hos Icthus Norra Bantorget

På söndag predikar jag i församlingen Icthus, den latinamerikanska församlingen i Stockholm, som är en avknoppning från Söderhöjdskyrkan. Båda församlingarna har jag fungerat som grundare för och också förmedlat kontakten så att de har kommit med i Evangeliska Frikyrkan. Icthus har upplevt en mycket positiv utveckling sedan bildandet 2004 och många människor har kommit till tro där. Man har nu gått över till två söndagsgudstjänster, en på svenska 11.00 och en på spanska 16.00 men med översättning till svenska. Icthus är ju hemförsamling för de relativt nyfrälste artisten Sebastian Stakset. Jag kommer att predika i 11-gudstjänsten på söndag, församlingen hyr in sig hos Adventskyrkan vid Norra bantorget.

Nästa vecka blir det New Wines ledarkonferens i Stockholm i tre dagar. Jag kommer att vara med i alla tre dagarna. Ser mycket fram emot detta och vi har mycket intressanta gäster på besök.