Upprop – bostad för andrahandsuthyrning sökes i Stockholm för Ukrainsk pastorsfamilj

Yuri Stognienko, ukrainsk pastor med familj, hustrun Ludmila och fyra barn, har anlänt till Stockholm, för att leda den rysktalande församling som finns inom ramen för Elimnätverket och Folkungakyrkan. Vi har en kraftigt växande rysktalande population i Stockholm och vi vill driva mission riktad till denna grupp av människor som kan bestå av ända upp till 70 000 personer i Storstockholm. Yuri är en mycket erfaren pastor som grundat en större församling i Ukraina med ett antal dotterförsamlingar. Han har fått arbetstillstånd i Sverige för att vara verksam som pastor för rysktalande i Stockholm.

Tyvärr har den bostadslösning som vi hade hoppats på, inte blivit möjlig. Skulle därför vilja göra ett upprop om det finns någon bloggläsare som bor i Stockholm eller har en kontakt i Stockholm som har möjlighet att hyra ut en bostad i andra hand, åtminstone i ett år. Helst ett radhus men en hyfsat stor lägenhet är också ett alternativ. Hör av dig till mig om du har något att erbjuda eller något tips. sward@src.a.se, Sprid gärna detta vidare i din bekantskapskrets.

 

 • Kenneth Mäki

  Detta har ju inte med saken att göra.

  Christer Åbergs, apg29 har blivit hackad igen.
  Han har ju sin stil och sådär, men han gör ett bra jobb tycker jag då han envetet ställer sig i skottlinjen.

  Kan vi inte hjälpas åt att bedja för honom och jag tror han skulle behöva hjälp att säkra upp sin sajt.

 • Micael Gustavsson

  Hej Kenneth, egentligen är det meningen att inlägg som ditt ovan som inte har något med innehållet i en post ska tas bort, men det får vara kvar. Allt Gott.