Stefan Swärd

Allt mellan himmel och jord

Under fredagskvällen lämnar jag Vänersborg och den underbara New Wine-konferensen, för att via Stockholm ta mig vidare till Gotland och Almedalen.

Har varit fyra dagar i Vänersborg och det har varit fantastiska dagar. Internationella gästtalare har varit Paul Harcourt, som är kyrkoherde i Anglikanska kyrkan i östra London, och Rob Dawkins, Vineyardpastor från Chicagotrakten i USA. Mycket inspirerande och andlig förkunnelse från dem.

Vill också särskilt nämna Tomas Seidals fantastiska seminarium idag om människovärde där han utifrån sin läkar- och forskningskompetens förklarade hur unik människan är, gav inblickar i vår cellstruktur bland annat, och visade med all tydlighet att människolivet börjar vid befruktningen. Det är inte en åsikt, det är fakta- hävdade Seidal med emfas.

Jag hade förmånen att hålla ett seminarium under torsdagen om den profetiska tjänsten, där jag gav inblickar både från Bibeln och från min samlade livserfarenhet. Att lyfta fram och erkänna profetens roll och betydelse menar jag är en av de viktigaste frågorna i svensk kristenhet.

Det unika med en New Wine-konferens är att den samlar kristna från alla kristna sammanhang, och det samlar längtande och hungrande kristna som har en gemensam längtan efter att mer lära känna Herren och se ännu mer av hans närvaro.Subscribe to Stefan Swärd