Söndag kväll

Nu är det sen söndagskväll. Har tänkt att skriva en sammanfattande kommentar över EFK-kongressen men har tyvärr fastnat i en deadline för en omfattande konsultrapport som egentligen ska vara klar i morgon. Så avvaktar något.

Planerar några intressanta bloggutspel närmaste 1-2 veckorna, några frågor jag bollade med EFK-bloggkollegan Joachim Elsander i Falun.

För övrigt, vi är nu i slutspurten inför invigning av Folkungakyrkan 17-18 maj, livet är intensivt just nu.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Inge

  Kan ju vara intressant att höra att du ””Planerar några intressanta bloggutspel närmaste 1-2 veckorna,””
  Men innan du lägger tid på dessa nya inlägg vore det trevligt om du kunde kommentera ditt tidigare inlägg och de kommentarer Du fått Ang. Ulfs konvertering.

 • GoranDuvenett

  Dags att lämna diskussionen om Ulf Ekman.
  Jag pratar hellre om STOCKHOLMS PIONJÄRMISSION!
  Ett hett ämne som måste upp på agendan.

  Mvh
  Göran Duvenett

 • Inge

  När jag läser:
  Hebr 13:7 Tänk på era ledare, som har predikat Guds ord för er. Se, hur de slutade sin levnad, och följ deras tro.
  Då tänker jag med glädje och tacksamhet på de äldre Gudsmänniskor som undervisat mej i Ordet, vilket ledde mej fram till frälsningen i Jesus Kristus.
  De flesta av dem är nu hemma hos Herren.
  Som ledare har man ett stort ansvar att vara tydliga. De signaler Stefan nu har givit i sitt senaste inlägg Ang. Ekmans vägval är otydligt, det är många människor idag som känner en förvirring vart våra ledare är på väg? Rom eller Jerusalem?
  Vi kanske skulle behöva kräva VDN fakta på ledarskapet nu när vi sett att Ekman blandat in villfarelser från det katolska i undervisningen utan att upplysa mottagaren?

 • Cissi

  Hej Inge,

  är detta vad Du letat efter?
  http://www.utanh.se/en-obiblisk-helandekults-uppgang-och-fall/

  Frid
  Cissi

 • Micael Gustavsson

  Hej, det skrevs ju ett antal poster ifrågan mellan 9mars och 15mars (inklusive en gästblogg av Anders Gerdmar) och två viktiga poster 11 och 12 april. Läs dem, om du inte redan har gjort det. De visar, tycker jag tydligt Stefans uppfattning. Sedan blir du kanske ändå inte nöjd, men det beror på att vi är flera, som inte accepterar din snäva uppdelning i antingen antikatolicism eller katolicism.