Rapport från kyrkbesök i London

Har haft en fantastisk helg i London tillsammans med styrelsen för New Wine i Sverige. Det har varit Daniel Norburg pastor i Immanuelskyrkan i Malmö som är ordförande, Hans Wolfbrandt kyrkoherde i Lysekil som är vice ordförande, Paul Orlenius pastor i Citykyrkan i Stockholm som är på förslag att väljas in i styrelsen, Rikard Eugenzon, pastor EFK i Vargön, Andrew Thompson pastor i Korskyrkan i Stockholm, Birgitta Sjöström-Aasa präst inom EFS i Örnsköldsvik som just flyttat till EFS Halmstad, Per-Eive Berndtsson präst EFS Halmstad, Kim Brynte adminstratör inom New Wine från Immanuelskyrkan i Malmö, Magnus Davidsson, pastor Lugnetkyrkan Falun EFK, på resan har också Anna Ekvall varit med från Immanuelskyrkan Malmö ansvarig för barnarbete inom New Wine och Johan Jordeskog ansvarig för New Wines ungdomsarbete.

Igår och idag på förmiddagen besökte vi Anglikanska kyrkan i Woodford Wells öster om London, och idag besökte vi en av Holy Trinity Bromptons kyrkor, HTB Onslow Square. I Woodford Wells mötte vi en förnyad kyrka med en fullpackad gudstjänst på förmiddagen, man samlar 700-800 i fyra gudstjänster varje söndag. Kyrkoherden Paul Harcourt höll en Jesuscentrerad, bibelcentrerad predikan i gudstjänst präglad av lovsång och förbön. Den nedersta bilden visar interiör från kyrkan i Woodford Wells, fotograf Hans Wolfbrandt.

Denna bild visar kvällens gudstjänst i HTB Onslow Square, det var en mäktig upplevelse att se en kyrka fullsatt med ungdomar en söndagskväll präglad av lovsång, förbön och bibelcentrerad förkunnelse.

138956429295820140112_121250


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399