Tack Stefan Attefall

Idag besöktes Folkungakyrkan/ Elimkyrkan av civilminister Stefan Attefall. Vi fick berätta om vårt församlingsarbete och presenterade vår nya kyrka som just nu är ett gigantiskt renoveringsprojekt. Bland annat berättade vår kongolesiske pastor John Kabuidibuidi ”pastor Jean” om vårt arbete med fransktalande afrikaner och våra ansträngningar för att integrera dem i det svenska samhället. Maria Furusand berättade om vårt barn- och familjearbete. Och mycket annat.

Attefall gjorde ett utspel om nya medel för kyrkliga organisationer som ska tilldelas genom budgetpropositionen nästa vecka.

Uttryckte min tacksamhet över Attefalls insatser, det är mycket bra att vi har en minister för kyrkor, samfund och folkrörelser, som förstår sig på vår verksamhet, och som uppskattar våra insatser. Jag tycker också att Attefall gör en utmärkt insats för att främja religionsfrihet och att skapa förståelse för kyrkornas verksamhet.

Tack Stefan Attefall!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399