Semesterhälsningar

Jag har lämnat sommarstugan vid havsviken och bilar nu runt i Nordkalotten tillsammans med en dotter och fru Swärd. Så jag är lite dåligt uppkopplad till nästa söndag. Det kan hända att mitt bloggande närmaste veckan mest handlar om att lägga ut lite vackra semesterbilder från Sarek, Lofoten eller Nordkap. Vi får se. Allt gott alla bloggläsare.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • westinbo

  Den här dikten vill jag tillägna alla kämpande människor.

  Drömkraft
  Vad trevligt det var i natt
  när vi pratades vid vi tre,
  i drömmen om oss i natt,
  men om vi möts återigen
  ska drömmen få leda mig,
  att berätta för er om den
  tänkte jag innan vakenhet
  Rädslorna liknar tentakler
  ifrån erfarenhetens djup,
  att gå på vattnet kan väl
  den skräddare som väver,
  drömmens osynliga tråd,
  men om jag gör mig liten
  kanske ytspänningen bär

 • Birgit Hedström

  Ja, tack o lov att Jesus bär oss små människobarn. När våra rädslor vill gripa oss med sina tentakler så får vi lyfta blicken till Honom som kommer gående till oss mitt i stormens oroliga vågor, sträcker ut Sin hand och drar upp oss.

  Gud välsigne dig Westinbo!

  Birgit

 • westinbo

  Tack, det påminner om vad skrev i en annan dikt som går så här:

  Uppror och räddning

  Jag hatade de roller jag tilldelats
  och vände mig i uppror till Gud

  Jag hamnade i ett upprört hav
  och började sjunka ner i djupet

  Utlämnad till stormen i min själ
  räddades jag av en stark hand

 • Birgit Hedström

  Ååå vilken underbar dikt Westinbo!

  Tack!

  Birgit