Vy över Lule älv

Det här är vyn över Lule älv, vid Södra Sunderbyn strax norr om Luleå, där jag höll mina fem predikningar i helgen. Fick också se Facebooks nya serverhallar i Luleå. Fantastiskt fin investering för Norrbotten, där man kan använda klimatet och den lokala förnybara energin i form av vattenkraften, för världsledande high-tech-investering.

IMG_0266


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • http://www.facebook.com/andreas.holmberg.583 Andreas Holmberg

    Tja, Gammelstadsfjärden om man ska vara petig. Fast landhöjningen har ju givit älven en sista skjuts vid Gäddviksströmmen utanför stan, så fjärden har väl numera blivit ett sel om man ska prata norrländska (Gammelstadsselet?).

    Det såg lite grått ut, måste jag ju säga från min Iggesundshorisont. Far man längre uppåt Boden brukar det bli grönare (havet kyler luleborna än så länge). Men man må ju som sagt betänka att man kunde åka bil och traktor över älven en bra bit in i april.