Skärpning

Har inte hunnit läsa bloggen på ett par dagar. Har nu plockat bort 4 inlägg av Anders R Pettersson som går över alla gränser av vettigt och kristet bloggsamtal. Det finns dock kvar inlägg som kommenterar honom, bara så att ni vet det. Man får inte i kommentarer skriva grova anklagelser och omdömen om andra personer.

Jag tänkte skriva ett blogginlägg där jag tar upp Greger Anderssons tråd om omförhandlingar. Jag återkommer.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Tommy Wasserman

  Hej, bra att du städar upp Stefan – faktum är att jag påpekat behovet flera gånger, senast när Tronde talar om Andersson och Spjut som ”förmenta akademiker” som ordbajsar, etc. Det betraktar jag som ad hominem (https://en.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem) och det hör inte hemma i en seriös diskussion.

 • http://www.facebook.com/profile.php?id=785205323 Kennyh Widén

  Gott och påtiden.. Bra Stefan.

 • Ulrika Jansson

  Tack.

 • AlmaM

  Om jag vore du skulle jag blocka Sefast Tronde också.

 • kjell

  Det skulle se illa ut om Stefan tog bort den som hitintills fått flest gillamarkeringar, läs det som han skriver och häng inte upp er på vissa ord, någon föreslog att Stefan skulle ta bort möjligheten att trycka på gilla, det liknar ren avundsjuka.