Här kommer mina inlägg i bibelsynsdebatten

Frågan om bibelsyn har varit het senaste veckan genom den konferens som var på Örebro missionsskola förra lördagen. Här kommer mina inlägg i den debatten. Dels blir det alltså en ledare i Världen Idag på måndag. Dels i form av en predikan jag höll i Elimkyrkan i söndags över temat: ”Kraften i Guds ord”. Den kan man lyssna på genom att gå in på www.elimkyrkan.org, klicka på fliken undervisning och sedan tanka ner predikan från 2012-10-28 med denna titel.

Du kan gärna ge feedback både på ledaren och predikan här på bloggen, så ska jag försöka svara på frågor och kommentarer.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • Claus

    Linket virker ikke. Vil du holde talen i City Kirken i København i januar eller februar?