Emanuel Karlsten gästar Elimkyrkan 17 januari och föreläser om Kyrkan och sociala medier

Har idag gjort upp med Emanuel Karlsten om att han gästar Elimkyrkan torsdag den 17 januari kl. 18.00 och håller en föreläsning om ”Kyrkan och sociala medier”.

Enligt min mening är Emanuel en av de främsta i Sverige när det gäller att förstå och tolka den digitala kommunikationsrevolutionen. Bloggar, twitter, facebook, youtube m.m. påverkar i grunden kommunikationen, yttrandefrihet, media – och det påverkar i grunden hur vi är kristen församling och kyrka, och hur vi kommunicerar med varandra och med omvärlden. Han skriver bl.a. krönikor i Dagens Nyheter i detta ämne. Har tidigare jobbat på Dagen. Har sin bakgrund i Frälsningsarmén.

Boka redan in denna kväll att komma till Elimkyrkan och sprid denna info vidare. Fritt inträde, men det blir någon form av insamling till omkostnader. Ska försöka ordna någon mingelfika i anslutning till eventen så att vi kan umgås och prata med varandra.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • http://www.facebook.com/people/Ronny-Andersson/1655618727 Ronny Andersson

    Gud välsigne dig och Guds frid broder!!! Ronny

  • Pingback: lediga helger | Johan Arenius()