Tänker skriva ett blogginlägg idag hur jag ser på förhållandet kristna kyrkan och islam

Tänkte skriva ett blogginlägg idag om hur jag som evangelikal kristen ser på relationen kristna kyrkan, kristendomen och islam. Jag vill diskutera frågorna utifrån mitt eget förhållningssätt, och inte som det har varit senaste veckorna, ständigt få kommentera det utifrån hur jag ser på andra personers texter och skrivningar i ämnet. Och observera, relationen till Islam är ingen fråga som Svenska Evangeliska Alliansen driver, eller som vår styrelse har uttryckt någon gemensam uppfattning om. Jag kan tänka mig att det i SEA-styrelsen finns olika uppfattningar i denna fråga. Att jag och Stefan Gustavsson sagt något senaste veckorna i SEA:s namn är bara respons på kritik vi utsatts för, inte uttryck för att SEA arbetar med eller driver frågan. SEA har senaste åren jobbat med frågan om kristen tro kontra ateismen och sekulariserad humanism. Där har vår fokus legat.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399