Breaking News- Amireh och Zeinab tillbaka till Kållered

Senaste nytt när det gäller Amireh och Zeinab är att de är tillbaka till Kållered, hos Migrationsverkets flyktingförvaring. Pastor Ingemar Olsson är hos dem just nu. De häpnar över vad som hände igår, det var ett Guds ingripande att de inte blev utvisade igår. Så uppfattar de situationen. Jag har just haft kontakt med Ingemar Olsson som uppdaterat mig.

Även om vi ska tacka Gud, så spelade många aktivisters engagemang en avgörande roll. Och kommer att spela en avgörande roll för att vi ska kunna vända detta.

Nu går kampen vidare. I mitt blogginlägg för några dagar sedan gavs lite tips om vad man kan göra för att engagera sig. Återkommer med ny information när vi får veta något mer.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • http://www.facebook.com/people/Ronny-Andersson/1655618727 Ronny Andersson

  Fantastiskt Stefan och Tack för ditt och aktevisternas egangemang…Och tack Gode Gud allra mest!!! Inget är omöjligt för Gud och allt förmår den som tror , som du vill Gode Gud och för gott för din nåd skull bara  i Jesus namn,amen…Filpperbrevet i Nya testamentet i Bibeln >>> Filipp 4:13 Allt förmår jag i honom som ger mig kraft>>> …. Och 1 kor 13 Störst av allt är Kärleken….Ronny

 • staffanw

  Håller med Ronny. Det är fantastiskt hoppingivande att du  och så många andra engagerar sig i dessa asylfall. Tror det finns en stor majoritet för att väsnas och obstruera i sådan här fall, där människors liv står på spel. Fortsätt så!

 • Storsjo1

  Halleluja! Ingenting är omöjligt för Gud!
  Luk 1:37

 • ulrikajansson

   ”…och allt förmår den som tror” skriver du.
  I ditt exempel Fil 4 framgår vem som ger kraften. I Mark 9 framgår tydligt hur det är Jesus som hjälper genom att vi bett Honom.

  Men det är väl så du menar? Att det inte är vi själva som förmår?

 • ulrikajansson

  Luk 1:37
  Ty för Gud är ingenting omöjligt.

  (Vissa saker tål att upprepas:)

 • Gustaf H

  Hej Stefan!

  Det jag inte kan förstå är varför den springande punkten tycks vara om Migrationsverket anser att Amireh och Zeinab är ”sant kristna” eller ej. Den springande och avgörande punkten borde väll i rimlighetens namn vara hur de blir bemötta i Iran när de berättar om sin kristna tro. Dvs det väntar dödsstraff för konvertering från islam! Att de svarade fel(?) i vissa avancerade bibelfrågor har ju inget med saken att göra alls !!!