Återkommer med kommentarer i SEA- och islamdebatten

Eftersom både Christian Steiner, Per Hammarström och Anders Lundberg har skrivit kommentarer på min blogg, och även tidningen Dagen har kommenterat debatten genom Hasse Boström i en debattkrönika idag, kommer jag att skriva ett inlägg där jag försöker att kommentera de olika synpunkter som förts fram.

Ska försöka hinna med det ikväll, senast i morgon kväll.

För övrigt, fantastiska ledardagar med New Wine-nätverket, ett ekumeniskt-allkristet nätverk av kristna ledare för att främja andlig förnyelse i svensk kristenhet.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • ulrikajansson

  Vad är ”andlig förnyelse”?

 • ulrikajansson

   Snart ett dygn och ingen har förklarat vad 40 ledare under flera dagars tid har planerat att främja. Eller finns det anledning att skriva någonting annat än ”andlig förnyelse.” Hjälparen har hjälp mig att förstå saker men detta begrepp hjälper Han mig inte med. Varför?
  Eller jo, kanske på ett sätt ändå. Att förstå att begreppet inte finns i verkligheten? Den Helige Ande lever sitt eget liv och far fram precis som Han vill. Densamme i går som i dag och i morgon. Tidslös faktiskt.  Andra andar tror jag mig förstått gillar förändringar som gör att vi fäster blicken på nya och dolda vägar hela tiden. Bort från den tidslösa bekännelsen som leder till livet.

 • Noname

  Om du uppriktigt vill veta kan du väl ringa New Wine? Mitt intryck är dock att du inte är lika intresserad av de svar du får som av replikera med att kritisera oliktänkande, däribland bloggägaren, vilket är ganska oförskämt. Är du ett internettroll, kanske? Lär dig lite netikett.

 • ulrikajansson

   Får inte svar. Varken av bloggägaren eller elim.
  Vad tror du ”andlig förnyelse” betyder?