Pastor Jean i Sverige

Det blev stort jubel i Elimkyrkan i söndags då pastor Jean Kabuidibuidi trädde fram på plattformen. Vi är fantastiskt glada över att han har överlevt alla strapatser, och att hustrun och barnen har härdat ut.

Vi ser fram emot att få börja jobba tillsammans med att utbreda evangeliet om Jesus. Vi har också ett starkt gemensamt engagemang för rättvisa och flyktingpolitik, och vill vara profetiska röster mot orättfärdiga regimer.

Vi har dock stort behov av stöd och hjälp i detta. Jag har lovat Migrationsverket att anställa pastor Jean något vi inte har kunna budgetera för i Elimkyrkan. Vill du ge en gåva till pastor Jean och hans nya tjänst i Sverige kan du sätta in den på Elimkyrkans postgiro 410852-8, märk inbetalningen med pastor Jean, så går alla pengarna direkt till pastorn och hans familj.

Vill man bjuda in pastor Jean till kristna konferenser i Sverige eller till församlingar under sommaren och hösten så kan man bara höra av sig till Elimkyrkan, maila mig eller Maria Furusand, man hittar våra kontaktuppgifter på Elimkyrkans hemsida. www.elimkyrkan.org


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • PeJohansson

    Är han ingenjör också?

  • Ludvig

    Personligen är jag nyfiken på vilken teologisk twist hans undervisning har – finns hans undervisning publicerad i någon begriplig form?