Pastor Jean – kommentar

Som alla vet är det svåra säkerhetsproblem i Kongo. En av de svenska kontakter vi har i området, vågar inte ringa pastor Jean till det kontaktnummer vi har, därför att det anses vara för farligt – jag tar det som exempel för att visa hur komplicerad situationen är. Vi vill gå ut med mer information men vi kan inte göra det på ett sätt som äventyrar säkerheten för personer eller organisationer som säger något. Vi återkommer så snart vi har något mer att säga. Det som är helt uppenbart är att pastor Jean har inte utvisats till frihet, då hade han kunnat röra sig fritt, prata i telefon fritt, och det hade varit helt ofarligt att träffa honom, även öppet.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • https://www.flashback.org/t1808706 anders

   Gå ut o berätta om att ni är lurade av pastorn…

 • https://www.flashback.org/t1808706 anders

  Min fråga är tilll dej Stefan är, hur kommer det sej att INGET Står i tidningar ,texttv ,radio. de e total tystnad?

 • lagesward

  I länder som Kongo, kan man döda en människa för 100 dollar.Varför har många så svårt att förstå, att det är farligt att sända tillbaka folk till dylika länder. Det är inte som att utvisa till Norge eller England. Hur kan Migrationsverfket vara så tvärsäkra på, att det inte finns
  någon riskt, utan att beakta speciella omständigheter, som gäller i dessa Afrikanska
  länder, där det fortfarande äger rum strider mellan olika grupper och stammar.

 • Örjan

  Inte våga ringa?
  Förstår inte varför. Rädd för att samtalet spåras? OK, men ”uppringaren” borde väl kunna finna/låna någon icke registrerad telefon att använda alternativt offentliga telefonautomater.

 • Morgonrodnad

   Fast att döma av pastorns vilda berättelser om svensk polis så råkar han illa ut vart han än hamnar.

 • staffanw

  Stefan, Jag gläds över din styrka och ditt mod att kämpa för förföljda – en kamp mot såväl Migrationsverk som diverse suspekta  rasister. Fortsätt så!

  Och Anders – kristna tillhör idag världens mest förföljda folk. Varje dag mördas ett antal kristna för sin tro. Bara i  Nigeria, Egypten och Irak dödades 398 kristna för sin tro under 2011. Om detta hör du heller inget i svensk media.  Ja, undantag finns – Erik Helmersosn på DN’s ledarsida skrev om det för en tid sedan.

 • lagesward

  För övrigt anser jag att Bonusdirektörer i Sverige, skall utvisas till
  Nordkorea !

 • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

   Enda kamp Stefan för är den mot sanningen.

 • http://twitter.com/stom72 LeissnerOhly

  http://www.youtube.com/watch?v=LPjzfGChGlE
  Snälla, se dessa pedagogiska 6 minuter som förklarar sakernas tillstånd och varför din rättskaffenhet och svensk humanism inte kan rädda världen.

  Här några tips på riktig tortyr från Irak och Syrien, har ni någon skam i kroppen så ska ni skämmas för era falsarier:

  http://www.youtube.com/watch?v=D0HjxtIQYpI&feature=related&skipcontrinter=1 

  http://www.youtube.com/watch?v=eKuEiuDDg6I&feature=related&skipcontrinter=1 

  http://www.liveleak.com/view?i=4d5_1326170470 

 • Henrik A

   Måste det stå i tidningen? Vilken värld lever du i? Hur mycket ont och elände sker inte i världen varje dag utan att tidningar skriver om alla enskilda fall!!! Åk ut i världen lite, så kanske du får lite annan syn på saker och ting!

  Att visa människor kärlek och medkänsla är inte att förakta!

 • Mikael

  Hej Stefan!
  För en utbildad man som du, visserligen har du valt att sprida Guds ord i första hand, men ändå.

  Skulle det inte sitta fint med lite fakta. belackare finns alltid och de älskar att sprida desinformation och använda maktspråk.  

  Du skrev att de dött 5 miljoner människor i Kongo de senaste 20 åren tar vi med
  Södra Sudan med över 2 miljoner på samma tidsera och om vi börjar räkna från massaker i Rowanda så kanske det dött mer människor i regionen än det gjorde på första värdskriget? Jag säger inte att det är så, bara att siffror ses lättast i relation till något vi kan förstå i vår värld och 5 miljoner börjar närma sig Förintelse offrens siffror.

  Att vi inte reagerar starkare, vad beror det på?

  Kan det vara okunskap?

  Jag hoppas att en stadsvetare kan upplysa oss!

  För ”fact is King” du kan bara svara belackarna med kunskap och när du gjort det har de tappat talförmåga.

  Och då Stefan kanske till och med vår regering lyssnar och ändrar lagen som tagit bort Mänskliga rättigheter ur den och gjort den frågan, till en bedömningsak som den eventuellt utvisningsdrabbade  skall bevisa att han inte längre åtnjuter i sitt hemland.

  Och då vi från migrationsansvariga frågar regeringar runt om i världen kan det vara så illa i ert land! Får vi nog svaret: Nej, vi som är så snälla här, så det kan bara vara förtal. Och om en regim vill ta bort illojala medborbare så är det perfekt för den, om Svensk polis kan lämna över flyktingarna direkt till den regimen. 

  /Mikael

   

 • Mikael Lundgren

  Björks buss har tydligen gått ut och berättat att de avslutar sitt samarbete med migrationsverket. Inga mer körningar till Arlanda med dem p g a att de anser hanteringen ha varit ovärdig. Verkar som om busschaufförerna har sagt ifrån.

 • http://www.facebook.com/people/Carl-Johan/641563881 Carl Johan

   Skitsnack, dom slutade för dom fick en våg av hotmail av er fanatiker….

 • Orjan

  Tror snarare försäljningschefen sagt ifån av marknadsmässiga skäl. Körningarna var av marginell betydelse för företaget, och de ville inte förlora andra tänkbara kunder. T.ex via bojkott från Pingstkyrkan. Exempel på marknadskrafternas betydelse.

 • Pirko_s

  Kollade bara på första videon och visst har han en poäng men låt säga att ett land tar emot välutbildade människor så kommer det ändå ha en positiv effekt på hemlandet eftersom de troligtvis kommer skicka pengar hemåt vilket leder till att familjen kan skicka barn i skolan vilket leder till att deras eknomi påverkas.

  Sen så förutsätter han automatiskt att immigration har en negativ påverkan på det egna samhällets arbetslöshet vilket kan vara bullshit. En annan effekt av invandring är att samarbetet mellan länders ekonomi kan utvecklas och broar byggs. 

 • medmänniska

  Stefan! Finns det något man kan göra för att hjälpa Jean om man vill hjälpa honom på något sätt?