Artikel idag med kritik mot flyktingpolitiken, till TV-huset i eftermiddag

Att vara agitator mot svenska flyktingpolitiken har helt plötsligt blivit en av mina huvudsysslor. Jag är ju ordförande i en kristen tankesmedja som heter Claphaminstitutet som ständigt producerar olika artiklar i aktuella samhällsfrågor i ett kristet perspektiv. Tillsammans med tre andre medfellows i institutet, gymnasieläraren Alma-Lena Andersson, matematikern Ivar Gustafsson och syrianske-ortodoxe biskopen Suleyman Wannes har vi skrivit en artikel i kristna tidningen Dagen med kraftfull agitation mot svenska flyktingpolitiken och dess utformning under den moderatledda regeringen där Tobias Billström ansvarar för denna typ av frågor. Här är artikeln. I eftermiddag har jag blivit inkallad till TV-huset för en debatt med en företrädare för Migrationsverket. TV4 jobbar också med ett reportage om pastor Jean, utvisningen och försöker få fram material om hans situation i Kongo. Jag trodde det skulle komma med redan i går kväll men det dröjer tydligen någon dag. Jag tror att de vill få fram lite mer material. Min kollega i Elim Maria Furusand har bl.a. intervjuats av TV4.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Anonym

  Så bra att du tar debatten! Predika evangelium i eftermiddag!

 • http://helapingsten.wordpress.com/ Micael Grenholm

  Debatten i eftermiddag är i SVT eller? Vilken kanal?

 • kjell

  Går det få bilder från där Jean var inlåst och från honom själv om han har synliga skador.

 • http://twitter.com/DavidbJohansson David Johansson

  Tack Stefan för ditt engagemang! Det är förtroendeingivande att gå in och så helhjärtat engagera sig utan någon baktanke utan för att hjälpa människor i sin utsatthet. Jag tror att det även väcker andra som slumrar eller som har fastnat i likgiltighet.

 • David Axelsson

  Tack Stefan och alla ni andra för ert engagemang för Pastor Jean. Vi fortsätter att be för er, pastor Jean och hans familj.
  /David Axelsson, Hagakyrkan Sundsvall