Breaking news: Pastor Jean anhållen i Kongo

Vi har fått kontakt med en person som träffat Jean Kabuidibuidi idag. Han finns i Kinshasa, men enligt våra uppgifter sitter han anhållen hos polisen. Det görs dock ansträngningar just nu att få ut honom därifrån.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • http://www.facebook.com/john.birchgrove John Björklund

  Har skrivit följande på Carl Bildts blogg:

  Carl, varför är du så tyst om Kongo Kinshasa?
  Vi har fått kontakt med en person som träffat Jean Kabuidibuidi idag. Han finns i Kinshasa, men enligt våra uppgifter sitter han anhållen hos polisen. Det görs dock ansträngningar just nu att få ut honom därifrån. Enligt min mening är det UDs ansvar att få ut honom därifrån och i högsta grad ditt!!!!

  Jag har funderat på om det är så att UD är en tyst sten som inte talar i den här frågan. Du talar om den arabiska våren – och det är bra det som sker bortsett från att massor av kristna förföljs och dödas!

  Jag har funderat på om det inte är dags för oss kristna i Sverige att dra ihop en bönemanifestation utanför UD för att vår orättfärdiga migrationspolitik ska förändras! Det är dags för den skandinaviska våren! Det är dags att få se att vårt land förändras till det bättre och att vi kan se en förändring för de svagaste i vårat land!

  Jesusmanifestationen samlar runt 20tusen människor! Jag vågar påstå att vi på mycket kort tid kan få ihop 30-50 tusen människor, över alla samfundsgränser! Gemensamt är en proklamation för de svagas skull!

  Carl, det är dags att göra upp med tystnaden!

  Hälsningar

  John