Breaking news – pastor Jean

Det har varit förvirring om vad som har hänt pastor Jean senaste dygnet.

Enligt uppgifter greps han 17.00 i går och fördes till Skavsta flygplats. Enligt ansvarig polischef kördes det chartrade planet direkt till Kongo. Jag har sökt Migrationsverkets ledning för att få uppgiften bekräftad, men de har ingen information just nu. Detta är de uppgifter som advokaten har fått via ansvarigt polisbefäl.

Uppgiften om att han sent i går kväll återfördes till Flen har inte bekräftats. Ringer man Flen hänvisar de till Migrationsverkets presschef som inte vet något.

Det har nu kommit uppgifter om att pastorn har landat i Kongo, att han ska ha skickat SMS om detta. Vi försöker nu mobilisera kongolesiska kontakter för att kunna hjälpa honom, ta bilder som dokumenterar etc.

Återkommer så fort jag vet något mer.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • Josefine Arenius

    Vet inte om Stefan hinner in och uppdatera. Vi är nu flera som fått SMS från Jean. Han finns på flygplatsen i Kongo. Be alla ni som ber, Jean och hans familj behöver oss nu. 

    / Josefine Arenius