Breaking news – nu varnar jag migrationsmyndigheterna – är mutor satt i system?

Allt tyder på att regeringen Reinfeldt mutar och betalar för att bli av med flyktingar i Sverige. När chartrade plan skickas iväg från Sverige tycks polisen ha med sig rejäla sedelbuntar för att kunna bli av med flyktingarna i de länder man vill utvisa dem till. Det är mutor som betalas direkt till gränspolisen.

Det är troligt att svenska gränspolisen har med sig en sedelbunt när man endera dagen ska försöka utvisa pastor Jean till Kongo. Dessa pengar kommer att stoppas i fickan hos kongolesisk gränspolis för att de ska ta emot pastor Jean och andra kongolesiska flyktingar.

Dessa pengar är våra pengar, som vi medborgare har betalat in genom våra skatter.

EFK-pastorn Bengt Sjöberg som är en ytterst kunnig och trovärdig källa skriver på min blogg idag: ”Nyligen tvångsutvisades en familj som är medlemmar i vår församling. Vid ankomsten till Baku i Azerbajdzjan tog svenska polisen fram en stor sedelbunt och använde när de ”förhandlade” familjen in i landet där de hölls fängslade förts elva timmar på flygplatsen (alla medlemmar i familjen, även de två små barnen, varav en hjärtsjuk liten dotter) Några timmar senare torterades mannen. Sverige säger via Migrationsverket och JO samt Europadomstolen för mänskliga rättigheter att inget fel har begåtts! Nu gömmer sig familjen i sitt hemland.”

Är det satt i system att muta på detta sätt? Hur vanligt är det? Här borde politiker och journalister göra något! Har denna fråga belysts tidigare i media eller i riksdagsutfrågningar?

Nu varnar jag svenska migrationsmyndigheterna. Vi har mycket bra direktkontakter med Kongo och har möjligheter att undersöka om svenska gränspolisen betalar mutor vid en utvisning av pastor Jean. Och jag kommer att gå direkt till kvällspressen och TV med all information jag får. Den här utvisningen kan inte göras som en halvhemlig skumraskoperation.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Läsare

  Stefan, du förtjänar allt beröm för ditt engagemang. Keep up the good work!

 • Mattias Johansson

  Tack Stefan för att du inte ger upp!

  Jag har skickat till riksdagspolitiker ett email som inkluderar den information du här förmedlar.

  Med vänliga hälsningar,

  Mattias.

 • Per Hammarstrom

  Tack Stefan, står tillsammans med dig och alla andra som kämpar för pastor Jean och för en human flyktingpolitik!
  Per Hammarström

 • ulla_leif Ekstedt

  Ni kan väl fråga Billström om hur läget är.

 • Marcus_v123

  Ja de finns mycket skit på internet, bland annat detta. Här får man nog ta en hel näve salt då skillnaden i storlek på nyheten, att regeringen skulle syssla med korrupiton, och din lilla ”källa” i form av en pastor är enorm.

  Lite mer research behövs nog för att man inte skall kunna tolka denna text att bara vara till för att legitimera den massiva invandring vi har till Sverige där folk slussas hit med tron på en bättre framtid men som istället hamnar på ställen som är precis som deras hemländer i form av Rosengård och andra ghetton.