Breaking news – pastor Jean – tas upp i Migrationsdomstolen på måndag 10.30

På måndag kommer pastor Jean till Migrationsdomstolen i Stockholm, domstolen ska avgöra om han ska fortsätta och vara inlåst, han har nu varit inlåst i över fyra månader. Man kan räkna med att det blir någon form av demonstrationshandlingar i samband med denna rättegång. Tiden blir 10.30, Tegeluddsvägen 1, Gärdet. Jag räknar med att själva närvara vid rättegången.

Det kommer alltså inte att avgöras om han får stanna i Sverige, det handlar bara om ett beslut om han ska vara inlåst fram till utvisningen eller inte. Om detta är extremt frustrerande för oss som försöker engagera oss i denna fråga, hur frustrerande är det inte för den berörda flyktingfamiljen.

Jag återkommer till frågan om kristendom och politik i nästa blogginlägg.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399