Kommer med blogginlägg som sammanfattar hela bokdebatten

Tänkte skriva en sammanställning under julhelgen och gå igenom hela debatten om min bok ”Efter detta”. Har kläm på en del blogginlägg, och tidningsrescensioner. Vore mycket tacksam för bloggläsarnas hjälp med länkar till en rad olika texter i detta ämne så jag inte missar något. Skriv en kommentar med en länk så att jag får med mig allt. Den mest omfattande debatten har varit på Torsten Åhmans blogg, och Torsten har på gång sitt slutinlägg vad jag kan förstå. Tidningen Dagen har skrivit en del, även Sändaren. Världen Idag har låtit författaren själv breda ut sig på tre helsidor, inte illa. Hemmets vän – där tror jag inte jag har sett någonting. Jag hade hoppats på att Stanley Sjöberg skulle skriva en rescension.

Önskar mina bloggläsare God jul i morgon, återkommer.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • Anonym

    Nödvändigt tror jag, men önskar dig samtidigt en God Jul. Alla har rätt till lite ro ibland.