Breaking news – senaste nytt om pastor Jean

Har fått besked från advokat Claes Strömvall idag på morgonen. Pastor Jean är fortsatt inlåst i Flen. De svenska myndigheterna planerar att utvisa honom 12 eller 19 december. Kampen går vidare.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • Gun-Britt Johansson

    Tack Stefan och tack alla som skrivit på namninsamlingen för pastor Jean. Han har skrivit idag och han hoppas så mycket på att myndigheterna ska ändra sig om vi får många namn. Ibland händer det ju att de backar! Det har t.ex. kommit förslag om att en oberoende observatör ska närvara vid avvisningar och vi såg att myndigheterna tog sitt förnuft till fånga när det gällde barnen Hiyab och Deymond. Vi vet också att människor dödas i Kongokinshasa. Hur ofta det vet vi däremot ingenting om p.g.a. bristande mediabevakning. Men…du som ännu inte skrivit på, eller du som vet någon fler som du kan skicka till, se om du kan göra mera. De sista 50 namnen går sakta, sakta nu och jag tror att många fler vill skriva på bara vi hittar rätt kanaler. 
    http://namninsamling.se/index.php?sida=2&nid=6075