Breaking news – utvisningen misslyckas, Jean på väg till Sverige igen

Senaste uppgiften är att utvisningen av pastor Jean har misslyckats. Flygplanet landade i Kairo och har inte fått landningstillstånd i Kongo, och man tvingas nu återvända till Arlanda. Pastor Jean kommer vid återkomsten till Sverige att placeras i Migrationsverkets anläggning i Åstorp i Skåne. Kampen går vidare.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Maria Furusand

  WOW!!!

 • Lerocher1

  Gud  , det är Gud som styr altting  ,  lov prisa hans namn, tack för information Stefan  , som  sagt kamp  går  vidare, the devil is  defeated.

 • Anna Sundberg

  helt oförståligt! gud har överlistat migrationsverket på långa vägar!

 • Sofia

  Åstorp, Skåne.

 • Andreas

  Kämpa på Stefan, det får inte gå till så här i sverige.

 • Sofia

  Men vadå ”kämpa på” – istället för att dunka den som gör något i ryggen kan man väl lägga samma antal tecken på att skriva det till Migrationsverket!

  Jag tycker alla ska sluta att bara uppmuntra andra!

 • http://helapingsten.wordpress.com/ Micael Grenholm

  Halleluja! Nu måste vi lägga i en extra växel!

 • http://twitter.com/polaritet John Nilsson

  Bra kämpat!!

  Och glöm inte bönen. Jag kan ibland bli så förgrymmad att jag glömmer att den är viktigast.

  För övrigt gillar jag utöver att du bidragit till stopp av utvisning, att du JO-anmäler när Polisen börjar använda metoder som borde vara främmande för en demokrati. Jag talar om hemlighetsmakeriet, i synnerhet att inte ens advokat underrättas.

  Att sånt händer dagligen i USA hör till vardagsmaten när man studerar utrikesnyheterna, men att svensk polis börjar apa sig på samma sätt pekar på ett obehagligt skifte i tidsandan som behöver bemötas kraftfullt! Men det vet du ju redan om något, det är ju ditt expertområde.

 • Sofia

  Är det Stefans expertområde? Jag trodde hans expertområde var miljö och näringsliv?

 • Anonym

  Verkar klokare även nationalekonomiskt att låta personen stanna

  i landet än att röka skattepengar på att vimsa runt i flyg tillsammans
  med utrikestraktamentstörstande svenska tjänstemän…

 • Anonym

  Verkar klokare även nationalekonomiskt att låta personen stanna i landet än att röka skattepengar på att vimsa runt i flyg tillsammans med utrikestraktamentstörstande svenska tjänstemän…

 • http://pulse.yahoo.com/_4CQF54K3CDY5XWEUXN2IWVQWUU Robert

  Hej Sofia!
  Jag anser att det ena behöver inte utesluta det andra. Jag tycker att kyrkans ledare behöver mer uppmuntran än de får. Många som kommer till kyrkan är deprimerade och då behövs de som är lite positiva, speciellt i Sverige där vi gör det till en sport att vara så deprimerad som möjligt, speciellt i vissa stela kyrkor. Sedan behöver man ju inte gå runt och le hela tiden, men att visa kärlek och uppmuntran till andra är en Guds gåva. Oftast är de som visar uppmuntran också de som gör något åt saken. De som inte gör något är oftast de som inte ger någon uppmuntran alls. När jag levde i mörket hade jag själv problem med kristna som gick runt och var glada hela tiden, men det finns en orsak till att vi är glada och fria, och det är genom Jesus Kristus Guds Son som tagit bort all vår synd. Det finns därmed möjlighet att vara glad utan alkohol och annat märkligt som folk hittar på idag.
  Med vänliga hälsningar
  Robert

 • Pingback: Årets julklapp – låt oss ge bort en matkasse — Josefine Arenius()

 • http://barockbloggen.blogg.se Alma Mater

  Ja det känns onekligen som om någon däruppe inte vill att pastor Jean ska till Kongo just nu=) Men vi tjatar väl vidare! Kanske läge att lägga ut Christinas adress igen här Stefan. Jag ska göra detsamma på min lilla blogg(typ 80 besökare om dagen mot dina 1000).