Onsdag – på väg till Sundsvall

Idag reser jag upp till Sundsvall. Ska presentera min bok där ikväll i ett föredrag, i en bred ekumenisk samling då nästan alla kyrkor i Sundsvall är med. Vi håller till i Hagakyrkan, som är baptistkyrka, och Bilda är medarrangör. Det ska bli mycket spännande, ser fram emot det.

Idag har jag en ledare i Världen Idag som handlar om att vi kristna ska vara lite försiktiga med att kristna etiketter på varandra. Jag länkar till texten så snart den läggs ut på webben.

Om pastor Jean just nu inget nytt, TV4 hörde av sig igår igen. Jag filar på en JO-anmälan för hur pastorn har blivit hanterad av de svenska myndigheterna. Han sitter nu inlåst i Märsta dag efter dag och vi får ingen information från varken gränspolis eller Migrationsverk. Kampen går vidare.

Vill också påminna om nästa torsdagskväll 10 november klockan 19.00, då jag leder en utfrågningskväll med Ulf Ekman och domprost Åke Bonnier – i Elimkyrkan på Östermalm i Stockholm. Det kommer att bli mycket intressant. Bor du i Stor-Stockholm eller Mälardalen bör du inte missa den kvällen. Vi jobbar nu med att försöka ordna en webbsändning av kvällen. Pratar med Brynte och Amen.se om de kan arrangera det.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399