En spännande lördag

Har haft en rejäl sovmorgon lördag morgon efter en minst sagt intensiv vecka. Ska åka ut till Märsta om en stund för att hälsa på pastor Jean och sedan kommer vi att ha vår böne- och ljusmanifestation utanför Migrationsverket i Märsta kl. 16.00. Därefter åker jag in till Elimkyrkan där vi börjar våra Transformationkvällar en lördag i månaden, klockan 19.00. En kväll inför Gud, med fokus på bön, tillbedjan, en av våra pastorer, David Svensson håller i undervisningen.

Laddar för min predikan i Elim i morgon kl. 11.00, då min nya bok ska presenteras och säljas, sedan kommer vi att ha särskild förbön för pastor Jean och sedan kommer jag lägga in i min predikan om en radikal kristen teologi i flyktingfrågor.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • Sofia

  Vi ses i Märsta!

 • http://barockbloggen.blogg.se Alma Mater

  Radikal kristen teologi kring flyktingpolitik i predikan-RESPECT!

 • Sen refelktion

  Transformationskvällar? Låter lite som, emerging church, mindfulnes, onenessblesing, begrepp har jag fel Stefan?

 • http://www.ikristus.se Bertil Rosenius

  Hej Stefan!

  Skall bli spännande att höra om kristet ansvar i flyktingfrågan! Vi troende är alltid så ”snälla”eller mesiga rent ut sagt, i många lägen. Tänk om Jesus varit lika mesig inför korset:
  ”Nämen, det vore väl synd att bråka med satan, han har säkert ngt gott han med. Jag är inte den som vill  ställa till bråk utan bara vara allmänt trevlig, snäll och harmlös.”

  Önskar dig Guds rika välsignelse i denna del!

  /Bertil Rosenius

 • Anonym

  På tisdag har EFK-gruppen Forum för mångskultur och religionsmöte en helda i Örebro på det nya kontoret.
  Du får gärna skicka din predikan till mig eller till Markus Sand. Vi ska ta upp asylfrågor på vårt möte.
  Hälsningar bengt_sjoberg@telia.com