Senaste nytt om pastor Jean

TV4 har besökt pastor Jean idag och gjort en intervju i cellen. Det finns möjlighet att man lyfter fram frågan i nyhetssändningarna senare ikväll, alternativt i morgon kväll. Det finns uppgifter just nu om att det inte blir någon utvisning denna vecka, men vi litar inte på den informationen. Advokaten tittar nu på dokumenten som håller på att översättas från franska, om det kan användas i rättsprocessen.

Jag skulle egentligen åka till Evangeliska Frikyrkans medarbetarekonferens i Halmstad i morgon bitti men måste ställa in resan på grund av den rådande situationen.

På torsdag medverkar jag i den klimatkonferens som Sveriges Kristna Råd arrangerar i Andreaskyrkan i Stockholm. Konferensen pågår under hela dagen, dagtid. Jag kommer att tala om kristen tro och miljöengagemang. Anmälan och info genom SKR:s hemsida, www.skr.org

På söndag fortsätter min boklanseringsturné då jag predikar i Elimkyrkan och bokförlaget är på plats. Nästa vecka ska jag upp till Hagakyrkan i Sundsvall och presentera boken, onsdag 19.00. Välkomna alla norrlänningar, från när och fjärran.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • http://bergander.wordpress.com Ludvig Bergander

  Jag blir uppmuntrad och inspirerad av ditt engagemang, Stefan. Allt förmår du i honom som ger dig kraft!

 • http://pulse.yahoo.com/_4CQF54K3CDY5XWEUXN2IWVQWUU Robert

  Tack för ditt engagemang för Jean och för din viktiga bok! Jag har sagt det förr men jag säger det igen, du är piggare än vissa tjugoåringar! Men det är väl egentligen Den Helige Anden jag ska tacka för det. 😉
  Med vänliga hälsningar
  Robert

 • Ingela Eriksson

  Tack för det engagemang du och andra har för pastor Jean! Jag har själv arbetat många år i missionsverksamhet i Kongo och kämpat för andra kongoleser, som behövt stanna i Sverige för sin säkerhets skull…men i det här fallet är mitt engagemang bönens väg. Ingela Eriksson