Breaking news: Länkar med info om mord och våld mot pastorer i Kongo

Här är tre länkar som ger ytterligare information om hot och våld mot präster och pastorer i Kongo under senare år. Tyvärr kan jag ingen franska, finns det någon bloggläsare som kan hjälpa till och i varje fall summariskt översätta dokumenten? Jag har fått denna information från pastor Jean ikväll. Kan ge bra information till journalister som vill rota mer i denna fråga.

http://www.adsad.org/Assassinat.html

http://fr.groups.yahoo.com/group/africat/message/10037

http://www.societecivile.cd/node/2259


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
 • O.P

  Stefan
  Det finns en länk till amnesty international i London via den tredje länken, dom kan du väl kontakta direkt på engelska.

 • http://barockbloggen.blogg.se Alma Mater

  Om du kan vänta till lördag eftermiddag har jag tid att gå igenom detta. Tyvärr var det ganska gamla uppgifter. Amnesty kan säkert ge nyare uppgifter. Men det är ju bra med Kongolesiska dokument för att stärka hans fall.

 • pekka73

  Såhär ser det ut när man låter google översätta två av sidorna från franska till svenska

  http://translate.google.se/translate?hl=sv&sl=fr&tl=sv&u=http%3A%2F%2Fwww.adsad.org%2FAssassinat.html

  http://translate.google.se/translate?hl=sv&sl=fr&tl=sv&u=http%3A%2F%2Fwww.societecivile.cd%2Fnode%2F2259

  Googles översättning blir ju väldigt bristfällig eftersom den översätter ord-för-ord så gott det går, utan att klara av alla meningsbyggnader. Men ofta brukar man förstå innebörden ändå. 

  För att göra google-översättningar går du till google.se klicka på ”mer” längst upp till höger, välj ”översätt”. Klistra in länken till sidan du vill översätta, välja språk och klicka på översätt. 

 • Pingback: Ur led är tiden | Hälleberget()