Kampen går vidare

Migrationsverket har idag beslutat avslå ansökan från advokaten att ompröva pastor Jeans ärende. Polisen beslutade idag om att låta honom sitta kvar i häktet i Märsta. Enligt advokaten är det troligt att han inte kommer att utvisas denna vecka. Många demonstranter har varit ute vid Märsta idag, främst kongoleser men också aktivister som är engagerade i flyktingfrågor. Stort tack till Jonas Lundström från Örebro som reste ända från Örebro idag till Märsta för att demonstrera utanför anläggningen. Jonas och jag har ju haft meningsutbyten kring lärofrågor, de socialetiska konsekvenserna av kristna tron är vi betydligt mer överens om.

Men vi ger oss inte, vi kämpar vidare. Vi fortsätter med att försöka få media att uppmärksamma frågan. Världen Idag och Dagen har varit aktiva, och två kristna norska tidningar har också uppmärksammat frågan. Vi ska nu pröva att göra en anmälan till Europadomstolen. Stort tack till er alla som engagerar er i denna fråga.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • http://barockbloggen.blogg.se Alma Mater

    ”Troligen” de vill inte ha vittnen till avvisningen. Bra att åka från Örebro för demonstrationen.

  • epost

    vill bara lägga till att vi var fyra från Örebro, och att folk också kom tillresande från andra ställen utanför Stockholm./Jonas

  • http://helapingsten.wordpress.com/ Micael Grenholm

    Vem var den fjärde? Jag har listat tre av er på Kristen Underjord.