Senaste nytt om Kongopastorn

Senaste nytt om utvisningshotade pastorn från Kongo.

Advokaten har jobbat med frågan under helgen och har haft kontakt med ledaren för största oppositionspartiet i Kongo, han intygar att det är en stor fara för pastor Jean att återvända till Kongo. Han har lämnat ett skriftligt intygande som nu ligger på Migrationsverkets bord. Advokaten menar att de måste stoppa utvisningen när det finns en sådan dokumentation.

Så vi kämpar vidare, bed för advokaten att han ska få visdom, och få fram bra underlag. Vi försöker också få igång massmedia vilket har varit trögt, har dock fått veta att P1 har ringt advokaten nu på morgonen.

Försöker få fram uppgifter om när utvisningen blir i morgon, en demonstration då, är den sista desperata åtgärden. Men vi hoppas på och ber till Gud om att Migrationsverket ska ändra sig idag.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • Mattias Johansson

    Tack Stefan Swärd för detta! Vi hoppas, agerar och ber… Med vänliga hälsningar, Mattias.