Nyheter om Kongopastorn

Senaste nytt om Kongopastorn. Jag och Jonas Gardell har skrivit ett gemensamt utspel i denna fråga som tidningen Dagen nu lyfter fram. För övrigt har det hittills varit segt att få igång vanliga riksmedia i denna fråga trots ett antal försök under dagen från olika håll.

Har haft överläggningar med advokaten och vi har inte fått några nya besked från Migrationsverket. Advokaten har ju lagt fram nya dokument med argument för att ställa in utvisningen. Antingen försöker Migrationsverket mörka hela ärendet och i smyg skicka ut pastor Jean ut ur landet, eller också tittar man på frågan igen. Vi hoppas på det sistnämnda. Återkommer så fort jag vet något mer.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399
  • http://gnossa.se Tomas Hultberg

    Lite otur för den här Kongopastorn att hans utvisning är aktuell samtidigt med den dementa gamla damen från Ukraina. Man undrar nästan lite konspiratoriskt om det kan finnas en tanke med det? Lite som när man lurar ett barn: ”Tiita DÄR …”