Breaking news – vi planerar för demonstration i Märsta

En del aktivister planerar att under tisdagen bege sig till Migrationsverkets flyktingförläggning i Märsta där pastor Jean sitter inlåst. För en demonstration som ska pågå resten av dagen. Som en sista åtgärd för att få stopp på transporten av honom därifrån till Arlanda flygplats.

Vill man stödja aktionen är det mötesplats 12.00 vid Märsta pendeltågsstation. Kan man inte komma redan då, så går det bra att ansluta sig senare under eftermiddagen. Migrationsverkets anläggning ligger cirka 15 minuters promenad från pendeltågsstationen. Jag har själv ett föredrag i riksdagen i morgon eftermiddag men ska försöka komma ut till Märsta så fort som möjligt, hinner dock inte byta kläder så jag kommer i kostym.

Får vi besked i morgon förmiddag om att Migrationsverket omprövar beslutet, då ställs hela aktionen in. Ska försöka lägga ut aktuell information via denna blogg under morgondagen. Men vi planerar utifrån utgångspunkten att demonstrationen blir av.

Kom med ut till Märsta i morgon och visa ditt stöd.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/mattlose/stefansward.se/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399